Stigah

Verhoef Groep levert niet alleen producten, maar als het nodig is voeren we ook periodiek onderhoud uit en keuren de voorzieningen waar dat nodig is. Hierbij moet u denken aan Plafondliftsystemen, verrijdbare tilliften, elektrisch hoog/laag bedden enzovoort.

Het keuren van producten gebeurt onder het STIGAH protocol. Dit is een onafhankelijk keuringsprotocol, dat gebaseerd is op de NEN ISO 10535 norm uit het besluit medische hulpmiddelen en sluit aan bij de kwaliteitswet die geldt voor alle verzorgingsinstellingen.

Aan de hand van deze protocollen worden revalidatie- en zorghulpmiddelen gekeurd door gediplomeerde keurmeesters van Verhoef Groep. Zij voorzien de goedgekeurde hulpmiddelen van het zogeheten Stigah keurmerk.

Over Stigah
Stichting Garantiekeur Hulpmiddelen (Stigah) bevordert het veilig gebruik van hulpmiddelen. Stigah biedt cursussen aan en ontwikkelt en beheert landelijk erkende keuringsprotocollen. Aan de hand van deze protocollen worden revalidatie- en zorghulpmiddelen gekeurd door gediplomeerde keurmeesters. Zij voorzien de goedgekeurde hulpmiddelen van het zogeheten Stigah keurmerk.

Stigah Stichting Garantiekeur Hulpmiddelen