Samenpas van de Woonzorggroep SAMEN

logo_samen

Verhoef Groep is aangesloten bij de Woonzorggroep SAMEN waardoor u kunt profiteren van de vele aanbiedingen van aangesloten bedrijven.

Als pashouder kunt u bij Verhoef Groep geheel gratis en vrijblijvend een huistest aanvragen om uw huis te testen op levensbestendig wonen. Ook worden tijdens de huistest mogelijke aanpassingen in en om de woning.

besproken om deze veiliger en comfortabeler te maken zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

 

 

Samen meer voordeel

Woonzorggroep Samen introduceert de Samenpas. Met de Samenpas kunt u gebruik maken van al onze services en diensten én u krijgt korting bij diverse ondernemers in de regio.

En mocht u ooit behoefte hebben aan extra ondersteuning op het gebied van wonen, zorg, welzijn, begeleiding, revalidatie of behandeling, dan bieden wij gratis advies aan en helpen u verder. Als u zich nu aanmeldt voor 2016, profiteert u de laatste maanden van 2015 alvast kosteloos van aantrekkelijke kortingen.

 

Kosten

Een lidmaatschap van de Samenpas kost u slechts €12,50 per jaar. Als lid ontvangt u dan elk jaar de Samenpas. Daarmee kunnen alle thuiswonende leden van uw gezin profiteren van de vele voordelen en kortingen. Bij lidmaatschap ontvangt u een overzicht waarop de producten en diensten benoemd staan, waarvoor de pas gebruikt kan worden. Het aanbod van voordelen waarvoor u de pas kunt gebruiken, kan veranderen gedurende het kalenderjaar.

 

Samenkrant

Tweemaal per jaar verspreidt Woonzorggroep Samen in samenwerking met HMC Media een promotiekrant om u te informeren over nieuwe aanbiedingen en ontwikkelingen in de zorg.

 

Wat biedt Verhoef Groep

Als pashouder kunt u geheel gratis en vrijblijvend een huistest aanvragen om uw huis te testen op levensbestendig wonen. Ook worden tijdens de huistest mogelijke aanpassingen in en om de woning

besproken om deze veiliger en comfortabeler te maken zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

 

 

 

zie voor meer informatie: www.woonzorggroepsamen.nl